Eszméletlen király éjszakai fotókat/videókat lehet csinálni az S22 Ultrával. A Samsung csúcstelefonja BITANG!

Megnéztük, hogy milyen felvételek elkészítését teszi lehetővé kevés fény mellett a Samsung S22 Ultra. Vajon ideálisnak nem nevezhető körülmények között is tud épkézláb teljesítményt nyújtani?

samsung s22 ultra


Ma már teljesen általános, hogy a telefonokba komplex kamerarendszert építenek, amely sokoldalú képalkotást tesz lehetővé. És az is igaz, hogy már az olcsó, belépő szintű készülékekkel is remek fotók lőhetőek nappal, ideális körülmények között.

Viszont az is tény, hogy a sötétet, a kevés fényt a legtöbb mobil igen rosszul tolerálja, és ez még a piszok drága telefonoknak is sok problémát jelent gyakran. A Samsung azt ígérte, hogy az idei (egyik) topmodellje, a Galaxy S22 Ultra remek kamerarendszert kapott, és hogy sötétben is egész jó teljesítményt nyújt.

samsung s22 ultra

Úgyhogy elvittük sétálni, fotózni, videózni az éjszakába, hogy megnézzük mire képes ilyenkor. A modell kamararendszerét már részletesen bemutattuk ITT korábban egy cikkben, úgyhogy akit érdekelnek a pontos részletek az kattintson bátran, ne féljen! Most a lényegre, azaz magára a képalkotás végeredményére koncentrálunk.

Mindent összevetve totálisan elégedettek voltunk az S22 Ultra éjszakai teljesítményével. Nem mondjuk, hogy egy profi fényképezőgépet kiüt, de erre az emberek nagy részének nincs is szüksége. Megkockáztatom, hogy a tömegeknek ez is bőven elég (lenne).

Jöjjön jó pár fotó, és egy videó, amely bemutatja, hogy mire számíthatunk az Samsung S22 Ultra telefontól sötétben. A képek kattintásra nyílnak nagyban!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?