Egy hatékony és kifinomult robotporszívó – Rowenta S95 teszt

A modern háztartásokban a robotporszívók egyre népszerűbbek, hiszen képesek automatikusan takarítani és megkönnyíteni az életünket. A Rowenta hosszú nevű új modellje, a RR7987WH X-PLORER S95 (Mi csak Rowenta S95-ként fogunk rá hivatkozni a továbbiakban), egy olyan robotporszívó, amely hatékonysággal és kifinomult funkcionalitással rendelkezik. 

Teljesítmény és hatékonyság

A Rowenta S95 kiváló teljesítményt nyújt a mindennapi takarítási feladatokban. A nagy teljesítményű motor és a hatékony szívórendszer segít a por, a szőrök, a morzsák és egyéb szennyeződések hatékony eltávolításában. A robotporszívó rendelkezik egy speciális kefével és oldalsó söprővel, amelyek lehetővé teszik a kisebb szennyeződések hatékony összegyűjtését a nehezen elérhető helyeken is.


Navigáció

Az Rowenta S95 porszívó rendelkezik egy precíziós navigációs rendszerrel, amely lehetővé teszi számára, hogy pontosan felmérje a lakás térképét és hatékonyan mozogjon a szobák között. Az okos szenzorok érzékelik a bútorokat, akadályokat és leeresztett tárgyakat, így a készülék elkerüli az ütközéseket és lépcsőn leesés veszélyét.

rowenta s95 teszt
Az elérhetetlenebb helyekről is összeszedi a port.

A porszívó további okos tulajdonsága például a virtuális fal funkció. Ez lehetővé teszi a felhasználónak, hogy virtuális határokat hozzon létre, amelyek megszabják, hogy a robotporszívó hol takarítson és hol ne. Ez különösen hasznos lehet, ha bizonyos területeket szeretnénk kizárni vagy korlátozni, mert ott érzékenyebb, vagy borulékonyabb berendezési tárgyak vannak. Nálunk például a kutya vizestálja és a földön álló hangfalak voltak azok, amiket szerettünk volna, ha békén hagy a porszívó és a beállítások után úgy is lett.

Kényelem és rugalmasság

Az X-PLORER S95 rendelkezik egy Rowenta alkalmazássa, melynek letöltésével a felhasználók vezérelhetik és ütemezhetik a takarítási feladatokat a telefonjukról, bármikor és bárhonnan. Ez egyben egy intuitív távirányító is, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy irányítsa a porszívót, vagy kiválassza az egyes takarítási módokat. A porszívó akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít, és automatikusan visszatér a töltőállomásra, ha a töltöttségi szint alacsony. Ez lehetővé teszi, hogy a porszívó önellátó legyen, és a takarítási ciklusok megszakítás nélkül folytatódjanak.

Összegzés

A Rowenta RR7987WH X-PLORER S95 egy kiváló minőségű robotporszívó, amely hatékonyságot és kifinomultságot kínál a mindennapi takarítási feladatokban. A komoly teljesítmény, a pontos navigáció és az intelligens funkciók lehetővé teszik, hogy a porszívó hatékonyan takarítson mindenféle padlófelületen és bútor között. A kényelmes vezérlési lehetőségek és az alkalmazás integrációja további rugalmasságot biztosítanak a felhasználóknak. Összességében a Rowenta S95 egy megbízható és hatékony választás azoknak, akik könnyebbé szeretnék tenni a háztartási takarítást. A készülék ára ugyan nem kevés, jelenleg 240 000 forintos árcédula áll rajta, de ebben a kategóriban ez messze nem az átlag feletti szint.

 • Dizájn
  (5)
 • Teljesítmény
  (5)
 • Akkumulátor
  (5)
 • Extrák
  (4.5)
 • Ár/érték arány
  (4.5)
4.8

Összegzés

A Rowenta S95 egy nagyon jó választás lehet, ha szeretnénk a házimunka egy részét megsprórolni úgy, hogy azért ne kelljen többet aggódni.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?