USB-C-s Samsung pendrive-ok érkeznek

Strapabíró, USB 3.2 Gen 1-es szabványt támogató, USB-C felületű pendrive-okkal újított a Samsung. 

A Samsung három új pendrive forgalmazásába kezdett: mindegyik USB-C portba illeszthető, továbbá támogatja az USB 3.2 Gen 1 szabványt. Természetesen visszafelé kompatibilisek az USB 2.0 és 3.0 szabványokkal is.


A gyártó 64, 128 és 256 GB-os kapacitásokat kínál, mindegyik változat 33,7 x 15,9 x 6,4 mm-es és 3,4 grammos. Így aztán nem csak hordozni, elhagyni is nagyon könnyű. A Samsung szerint a szekvenciális olvasási sebességek maximuma 400 MB per másodperc, a legkisebb modellnél csak 300 MB per másodperc.

Mindegyik USB-kulcsra 5 év garanciát ad a Samsung. A termékek vételára 14,9, majd 23,9 és 42,9 euró magasságában alakul. Aki tehát egy apró, modern, de nem vagyonokba kerülő pendrive-ot szeretne a gépéhez, annak ideális választás lehet a Samsung újdonsága. Arról nincs hír, hogy mikor lesz még nagyobb kapacitású változat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?