Ilyen lett a felújított Halál-alagút a Nyugati alatt

Elvittük sétálni a Samsung S22 Ultra telefont a Nyugati Pályaudvar alatti egykori pokoltanyára, íme az egykori Halál-alagút

A tavaly csináltunk egy videót egy Oppo telefonnal a 13. és a 6. kerület határán található átjáróban, amelyet szimplán csak Halál-alagútnak nevezett a köznép. Tényleg katasztrófikus állapotok uralkodtak ott, elég csak megnézni dokumentumfilmünket!


Na de a közelmúltban a hatóságok végre a tettek mezejére léptek, és úgy döntöttek, hogy felújítják ezt a rémes helyet. Hónapokon át fúrtak, faragtak és föstöttek a mesterek, és hogy milyen eredménnyel, arról szintén csináltunk egy kisfilmet.

halál-alagút

Ezúttal viszont egy Samsung S22 Ultra telkót vittünk magunkkal, nyilván azzal a céllal, hogy bemutassuk a videós képességeit. A felvétel bekapcsolt stabilizátor mellett készült, ami elméletileg képes olyan hatást kelteni, mintha egy gimbalra pakolva használnánk az eszközt.

(A videó a nyitóké közepére kattintva nyílik megfele)

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?