Újjászületik a Vissza a Jövőbe legendás márkája, a DeLorean!

Akinek esetleg nem mond semmit a DeLorean név, az idézze emlékeibe a Vissza a Jövőbe legendás négykerekűjét, és máris tudja, miről van szó. 

Majdhogynem azt lehet mondani, hogy még azokat is meglepetésként érheti a DeLorean újjászületése, akik nem csupán szőrmentén foglalkoznak az autósvilág híreivel. Hiszen nagyon úgy néz ki, hogy a Vissza a Jövőbe trilógia négykerekű főszereplője visszatér közénk, méghozzá elektromos formában. Nagyjából ennyi az, amit összesen tudni lehet a DeLorean iterációjáról azon kívül, hogy a nagy eseményre augusztus 18-án kerül majd sor a Monterey Car Week keretein belül. Vagyis dehogy, elnézést, van egy fotó is hozzá, ami egyszerre titkolózó, és sokat sejtető.


Kép: Engadget

Nos, a kép alapján azt lehet gondolni, hogy egyfajta szuperautós dizájnt kap a feltámadó típus, de az is igaz, hogy ennyiből nehéz bármit megmondani. A hírek szerint a megújult jármű augusztus 21-én a Pebble Beach Concours d’Elegance versenyen is bemutatkozik a Concept Lawnon. Önmagában egyébként a DeLorean Motor Company története furcsa és gyakran szomorú, személyes és jogi problémáktól hemzsegő kínlódás. De az új gyártó arra összpontosít, hogy elektromos mivoltában a négykerekű újabb fejezetet adjon a gyakran emlegetett és még mindig kedvelt elrettentő történetnek. Hogy a cégnek sikerül-e ezt véghez vinnie, az még nem derült ki, de mi azért izgatottak vagyunk.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?