Rendelhető lett a Xiaomi játékosoknak szánt egere

Játékosoknak való, de nem kerül sokba a Xiaomi Gaming Mouse Lite. Persze hivatalosan errefelé nem forgalmazzák. 

A Xiaomi még januárban mutatta be a Gaming Mouse Lite névre keresztelt, mindössze 72 grammos egerét. Ez is egyike lett azonban azoknak a termékeknek, amelyeket a Xiaomi csak Kínában forgalmaz. A gyártó kínálatának nagyja nem igazán jut el Európába, ami pedig igen, annak is a nagyobb része kereskedőkön keresztül.


Ilyen szempontból jó hír, hogy a Gaming Mouse Lite az AliExpress jóvoltából már globálisa rendelhető. Ha hivatalosan nem is kezdik el forgalmazni a régióban, legalább már hozzá lehet jutni.

Az egér mindössze 30 dollárba kerül, persze az import költségeivel is számolni kell pluszban. Az egér egyébként IP54-es minősítésű, így az izzadtságtól nem lesz baja. Pixart 3327 optikai szenzora 5 DPI-beállítást támogat 400 és 6200 között, a beépített ARM NXP processzor pedig további pontosságot biztosít. És RGB-s fények is akadnak…

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?