Akár 40 millió forintba is kerülhet majd az Apple Car

Többek között titán is lenne a felhasznált anyagok között, 100 ezer dollárnál magasabb vételárra lehet számítani az Apple Car kapcsán. 

Bár egyes pletykák szerint az Apple Car fejlesztését végző részleget alaposan leépítették, egy megbízhatónak tartott szivárogtató szerint a fejlesztések teljes gőzzel folytatódnak, készül az Apple elektromos autója.


Sokat pletykáltak már arról, hogy a Toyota, a Hyundai, a KIA, a Lexus vagy más gyártó segítene az Apple-nek, de a LeaksApplePro szerint végül a Foxconn lesz az Apple autós partnere. Az Apple Car valamikor 2025-ben debütálhat, legkorábban 2024 végén. A bemutató és a sorozatgyártás nem egy időben lesz, várhatóan.

Iparági források szerint nem akar tömegautót az Apple, ehelyett a luxuskategóriában indulnak majd, az Apple Car ára pedig súrolhatja a 40 millió forintot. Ennek megfelelően prémium anyaghasználat, titán, kulcs nélküli, iPhone-alapú indítás jellemzi majd az autót. Utóbbi alapján úgy tűnik, itt is nagy cél a zárt, Apple-alapú környezet.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Vanorama

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?