A Seagate úgy gondolta, nem hagyja ki a Star Wars napot

Tekintve, hogy tegnap volt május 4-e, a globális Star Wars nap, így nem csoda, hogy a Seagate erre fűzte fel az egyedi merevlemez felhozatalát. 

A Seagate a Star Wars nap alkalmából három – Boba Fett, Grogu (lánykori nevén Baby Yoda) és The Mandalorian által inspirált, gyűjthető merevlemezes meghajtót (HDD) mutatott be. A Star Wars Beskar Ingot Drive-ok családjához csatlakozó Special Edition FireCuda külső merevlemezek három különböző megjelenéssel kaphatók, amelyek az egyes legendás karaktereket képviselik.


Kép: Seagate

Az egyik a fejvadász, Boba Fett hűvös megjelenését kapta, a másik Grogu vidám tekintetét, míg a harmadik a Mandalorian témára épít. A meghajtók testreszabható RGB LED-világítással vannak felszerelve, és minden egyes dizájn alapértelmezett, egyedi karakterfénnyel rendelkezik. Boba Fett esetében feltűnő piros, Grogunál izzó kék, a Mandaloriané pedig egy „merész kék”.

Kép: Seagate

A 2 TB-os kapacitással rendelkező FireCuda külső merevlemezek (HDD) PC-vel, Mac-kel, PlayStationnel és Xbox-szal is működnek, így a technológia szerelmesei operációs rendszertől függetlenül tárolhatják a médiát, fájlokat és játékokat. Az USB 3.2 Gen 1 csatlakozóval tervezett, univerzális kompatibilitást és gyors átviteli sebességet biztosító HDD-khez a Seagate ötéves korlátozott garanciája és hároméves Rescue Data Recovery Services™ szolgáltatása jár, ami megnyugtató lehet akkor, ha olyan felhasználók vagyunk, akiknél valamiért sűrűn halnak a meghajtók.

Kép: Seagate

Mindegyik meghajtó 109,99 dolláros áron vásárolható meg, ami a cikk írásának pillanatában szűk 40.000 forintnak felel meg. Tehát körülbelül szűken kétszer annyit kell fizetni az egyedi megjelenésért, mint a legolcsóbb – szintén 2 TB-os – külső merevlemezért, de vélhetően egy rajongónak megér ennyit az egyedi megjelenés.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?