Egy amerikai vámpírszövetség óva int a felelőtlen vérivástól

Egy New Orleans-i vámpírközösség szerint (merthogy ilyen is van) vigyázni kell a vérben lévő fertőzésekkel. 

A hivatalos szövetség vezetője, Belfazaar Ashantison figyelmeztette Megan Fox színésznőt és Machine Gun Kelly zenészt, miután ismét témába került, hogy a pár alkalomadtán iszik egymás véréből. „Talán az emberek úgy képzelik el, hogy serlegből isszuk a vért, és azt hiszik olyanok vagyunk, mint a Trónok harcában” – mondta Fox az angol Glamournak adott interjújában. „Csak néhány cseppet ugyan, de igen, alkalmanként rituális célból fogyasztjuk egymás vérét.” Vért inni azonban nem túl jó dolog.


Belfazaar Ashantison „igazivámpír mindenkit óva int a felelőtlen vérivástól, ugyanis akár súlyos is betegséget okozhat. „Foxnak és MGK-nek meg kell győződniük egymás egészségéről egy teszttel, ugyanis a vér tele van potenciális fertőzésekkel” – mondta Ashantison a TMZ-nek, hozzátéve, hogy ő és a hozzá hasonló vámpírok rendszeresen ellenőriztetik a vérüket.

vámpírközösség fertőzésekkel
Megan Fox és Machine Gun Kelly (Fotó: Northfoto)

Az egészségügyi szakemberek érthető módon még inkább óva intenek a finoman szólva is furcsa szokástól. A fertőzések mellett a vérivó emberekre az egyik legnagyobb kockázatot a vastúlterhelés vagy hemokromatózis jelenti, amely kezdetben enyhe tünetekkel, például fáradtsággal, fogyással és ízületi fájdalommal jár, ám ha nem kezelik, megtámadhatja a szerveket, és halált is okozhat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?