Játékosok figyelem! Októberben jön a CoD: Modern Warfare 2

Aki csípi a Call of Duty szériát, annak még októberig kell várnia arra, hogy a Modern Warfare 2 keretein belül oszthassa a fejlövéseket a legújabb részben. 

Sokan szokták ekézni a Call of Duty sorozatot, hogy csak apró újításokat hoz, meg minden apróságért fizetni kell, de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy ettől függetlenül játékosok milliói imádják. Az egyjátékos módokba sem lehet belekötni, bár az is igaz, hogy néhány órányi játékért senki nem szeretne egy halom pénzt kifizetni. A rajongóknak viszont fontos lehet, hogy október 28-án jelenik meg a Modern Warfare 2, az idei Call of Duty cím. Ezt jelentette be tegnap az Activision (ami a Blizzarddal kiegészítve nem igazán csípi a szakszervezet), és egy egész teherhajót vont be a jeles dátum reklámozásába. Mégpedig úgy, hogy a hatalmas ladik fedélzetén – ami Long Beach kikötőjébe tartott – az elkötelezett játékosok kedvenc Call of Duty-karakterét, Simon „Ghost” Rileyt ábrázoló, közel 8400 négyzetméteres portréját helyezte el.


Ez az első hivatalos artwork a közelgő Modern Warfare 2-ről, további részleteket pedig várhatóan a júniusban megjelenő trailerben árulnak el. A MW 2 a 2019-es Modern Warfare folytatása, de mindkét cím az eredeti Call of Duty: Modern Warfare játékok rebootja, amelyek a 2000-es évek végén jelentek meg. Az októberben megjelenő folytatásban Ghost és Gary „Roach” Sanderson őrmester is bemutatkoznak. Hozzá kell tenni, június sűrű hónap lesz az új játékbejelentések tekintetében. Mert bár idén nem lesz Electronic Entertainment Expo, ismertebb nevén E3, ahol a legújabb címek bemutatására kerül sor, de a jövő hónap első felében lesz a Summer Games Fest, valamint más tervezett események is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?