Pedagógusnap alkalmából a május 30-ával kezdődő héten egészen szombatig minden nap soron kívüli kiszolgálást biztosít üzleteiben az érkező tanítóknak, tanároknak, óvodai pedagógusoknak a Telekom. 

A Telekom közleményében arról ír, hogy a mai naptól kezdve mindenki számára ingyenesen hozzáférhetőek digitális segédanyagai, amelyeket tanárokkal és diákokkal közösen fejlesztett ki. A digitalizációnak köszönhetően bárkiből lehet Petőfi – erre is példát kínálnak a most elérhetővé vált oktatási anyagok, amelyek a Telekom saját Instagram-oldalán érhetőek el, ahol az indulással egyidőben egy titokzatos, idén érettségiző diák Petőfi face filterben köszönti a diáktársait és a pedagógusokat.

A szolgáltató közlése szerint a tanítást és a tanulást egyaránt élménytelivé varázsoló digitális eszközöket készítettek, amelyek illeszkednek a tanmenetbe, ugyanakkor a közösségi média felületeit és a digitális technológiát – például Insta filterek, 3D virtuális séta, online kvízek formájában – is integrálják. Ezeket a Telekom együtt fejlesztette a Magyartanárok Egyesületével, valamint hazai középiskolai tanárokkal és diákokkal.

Emellett a Telekom más módon is szeretné kifejezni a pedagógusok iránti tiszteletét, ezért a pedagógusnap alkalmából a május 30-ával kezdődő héten egészen szombatig minden nap soron kívüli kiszolgálást biztosít üzleteiben az érkező tanítóknak, tanároknak, óvodai pedagógusoknak, a Pedagógus vagyok gomb
megnyomásával az üzlettéri sorolóban. Továbbá június 5-én, pedagógusnapon social média felületeit a pedagógusokat köszöntő, ünneplő üzenetek átadásának szenteli: kommentekben várják azokat a történeteket, melyben követőik elmesélik, hogyan járult hozzá egy-egy tanáruk az életük alakulásához, egyúttal meg is köszönve a támogatást, iránymutatást, amit tőlük kaptak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!