Agyonhajtogatták a Samsung Galaxy Z Flip 3-at

Valaki több mint 5 napig hajtogatta ki és be a Galaxy Z Flip 3-at: 418 504 ilyen alkalom után adta meg magát a készülék. 

Az összehajtható mobilok egyik nagy problémája továbbra is a strapabíróság, a hajlékony panel ugyanis könnyen sérül. Persze mostanra sokat fejlődött a kategória, és bár körömmel továbbra is benyomható a panel, a hajtogatást már sokkal jobban bírják az ilyen képernyők, mint a legelső szériás darabok.


Egy tesztben arra voltak kíváncsiak, hogy meddig bírja a Samsung Galaxy Z Flip 3 képernyője a hajtogatást. Ezért 5 napon át nonstop hajtogatták ki és be: 418 504 ilyen ciklust bírt ki a képernyő, bár a zsanér már 350 000 alkalom után furcsán viselkedett. A készülék azonban a teszt után is működőképes maradt.

A tesztelő ezután azt is megnézte, hogyan bírja a készülék a betonba csapódást. A hátsó üveg megrepedt, de a készülék működött, kevésbé érzékeny képernyővel. Persze ez a teszt egész biztató, de az is igaz, hogy más stressztesztekben könnyebben hazavágják az effajta készülékeket.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Mrkeybrd

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?