Bomba árazású telóval rukkol elő a Samsung!

A jelentések szerint Snapdragon chippel érkezik a 4G-képes Samsung Galaxy S21 FE, ez pedig le is zárhatja az FE szériát. 

A Samsung 2020-ban adott ki először Fan Edition mobilt, a Galaxy S20 FE remek ár-érték aránya miatt egyből siker lett. Ott 4G-s és 5G-s kiadás egyaránt volt, idén januárban nagy késéssel pedig befutott a Galaxy S21 FE, de csak 5G-képes kiadásban. Hasonlóan népszerűnek mutatkozott kedvező árazása miatt.


A szivárgások szerint a Samsung végül úgy dönt, hogy piacra dob egy 4G-s kiadást is a Galaxy S21 FE mobilból, így az SM-G990B2 modellszámon jöhet a GalaxyClub szerint.

A 4G-s Galaxy S21 FE állítólag Qualcomm Snapdragon 720G chipet kap, több skandináv és belga, holland online áruház termékadatlapja is erről tanúskodik. Ezt a chipet egyébként a Galaxy A52-ben használta a Samsung, illetve sok Redmi mobilban is benne van. Jóval gyengébb lapka, mint az S21 FE 5G-be épített Snapdragon 888, így remélhetőleg ez az árazáson is érződik majd. Már csak azért is, mert azt beszélik, hogy Galaxy S22 FE már nem lesz.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: CNET

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?