A szimulátorosok birtoklási vágyát célozza a Samsung

A Samsung erőteljesen hajt a benzinvérű szimulátorok érzéseire, amit 8K-s QLED tévékkel kíván a leginkább kifejezni. 

A videojáték olyan, hogy valójában csillagászati összegeket lehet rá költeni az élmény fokozása érdekében. Akár még többet is, mintha az ember valóban beülne egy versenyautóba, és csapatna egy hatalmasat valamelyik zárt és technikás pályán. Ám ha valaki mégis a négy fal között szeretné élvezni az autózás szépségeit, akkor itt van a Samsung Neo QLED 8K TV versenyszimulátor, amit a digitális motorsporttal foglalkozó Advanced SimRacinggel együttműködve fejlesztették ki. A versenypálya élményét három 65″-os képernyő segítségével igyekszik hozni, amelyek 8K felbontást tudnak, bár gép legyen a talpán, ami meghajtja őket.


Persze ennyiben nem merül ki a szett tudása, hiszen kell hozzá valami profi kormány erővisszacsatolással, és egy ülés, ami hasonlatos a versenysportban használtakéhoz. Ezzel túl is vagyunk a látványon és az irányításon, de még mindig hiányzik valami, hiszen a hallójáratokat is kényeztetni kell. Erről egy Samsung Q990B Soundbar gondoskodik, ami többdimenziós hangzást biztosít. Pat Bugos, a Samsung Canada szórakoztatóelektronikai részlegének vezető alelnöke maga is az autósport nagy rajongója. Elmondása szerint óriási izgalom volt ezt a szimulátort fejleszteni, amely új szintre emelte a  technológiát. A szimulátoros versenyzés azonban csak annyira hatékony, amennyire a valóságot szimuláló technológia, de úgy gondolja a szettjük esetében ezzel sincs semmi probléma. Arról nem tudni, hogy az összeállítás mennyi pénzért kerülhet az otthonunkba, de talán jobb is így.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?