amerika kapitány
Kép: Marvel

Az Amerika Kapitány bőrébe bújt Chris Evans vett egy iPhone 12-t, de elmondta, hogy mi az a hiányosság, ami miatt hiányzik neki a 6s. 

Chris Evans, aki több moziban is megszemélyesítette Amerika Kapitányt, úgy döntött, itt az ideje lépést tartani a fejlődéssel, és beruházott egy iPhone 12-re. Előtte valószínűleg egy iPhone 6s-t birtokolt, mert elmondta, hogy elégedett az új mobillal, de van valami, amiért kicsit hiányolja is a régit. Ez pedig nem más, mint a “Home” gomb. Tekintve, hogy az egy valóban kényelmes megoldás volt, valahol érthető a színész hiányérzete, de talán majd megszokja ezt is.

Illetve volt egy másik kritikája, miszerint az iPhone 12 neki kicsit nehéz, és kénytelen a kisujját is használni, hogy megtámassza a készüléket. Ami egyébként igaz lehet, hiszen az iPhone 6s súlya 143 gramm, míg a 12-é 189. Hozzá kell tenni, hogy a 6s sem tekinthető egy letűnt kor ősi telefonos technológiájának, hiszen 2015-ben jelent meg. Bár az is tény, hogy azért az elmúlt 7 év meglátszik rajta, hiszen a 4,7 hüvelykes kijelző alatt lakó A9 SoC, a 2 GB RAM, valamint a hátlapi 12 megapixeles kamera ma már eléggé csekély. Ettől függetlenül aki ismeri az iPhone-ok működését, az tudja, hogy relatíve idős korukban is hozzák ugyanazt a megbízhatóságot, mint újonnan, maximum nem jön már rájuk frissítés. Tehát Amerika Kapitány biztos jól fogja magát érezni az új szerzeménnyel is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!