Kép: Game Rant

Aki nagy barátja az online lövöldéknek, annak már csak pár hetet kell várnia arra, hogy meglássa, mit kínál majd a Modern Warfare 2 többjátékos verziója. 

A Call of Duty aktuális éves folytatása olyan, mint amit az Apple művel az iPhone-nal. A széria minden évben hoz valamit, amit aztán a játékosok vagy üdvrivalgással fogadnak, vagy fújolnak. Az biztos, hogy a nagy múltra visszatekintő sorozat folyamatosan kiszolgálja a multiplayer élményekre vágyó játékosok igényeit, ám ezzel párhuzamosan kissé visszaszorulnak a magányos farkasok. De nézzük a lényeget: azt már tudjuk, hogy maga a Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án látja meg a napvilágot úgy PC-re, mint konzolokra. Csakhogy, bőven ezen dátum előtt, tehát szeptember 15-én a Call of Duty: Next nevű esemény keretein belül megtekinthetjük a többjátékos verzió kinézetét és játékmenetét.

 

A fejlesztő Infinity Ward vasárnap a  többjátékos bétájának időpontját is nyilvánosságra hozta. Azok, akik előrendelték, szeptember 16-án (péntek) kapnak korai hozzáférést. Minden más PlayStation játékos vasárnap, szeptember 18-tól loggolhat be a bétába, a teszt pedig szeptember 20-ig, keddig tart. Ahhoz, hogy valaki részt vehessen ebben a néhány napos kalandban, nem szükséges PS Plus. Ezután szeptember 22-én, csütörtökön kezdődik a béta második hulláma Xbox One-on, Xbox Series X|S-en és PC-n azok számára, akik előrendelték a játékot. A crossplay engedélyezve lesz, hogy a különböző platformokon játszók összeállhassanak. Az Xbox bétatesztelőknek Xbox Live előfizetésre lesz szükségük. Ez a második hétvége aztán a PS4 és PS5 játékosok számára is megnyílik szombaton, szeptember 24-én, és a tesztelés hétfői, szeptember 26-i végéig tart.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!