Vlogolásra szánja új telefonját a Honor

A vloggolóknak tervezett HONOR 70 a márka legújabb tagja a csúcskategóriás N-szériás okostelefonos kínálatban. 

A Honor függetlenné válása óta először szerepelt az IFA színpadán, ahol többek között a Honor 70 mobiltelefont is bemutatta. A Honor 70 az első N-szériás HONOR okostelefon, amelyen a márka legújabb Magic UI 6.1 operációs rendszere fut. A készülék egyik újítása a Solo Cut mód, amivel könnyedén készíthetők csoportokból adott személyeket kiemelő vlogok az erre a célra létrehozott, beépített újraazonosítási technológiával. A duplavideós felvételkészítés két videó párhuzamos forgatását teszi lehetővé: az egyiken egy kiemelt alany szerepel, míg a másikon a teljes csapat.


Az okostelefon dupla hátlapi kamerával van felszerelve, ami egy 54MP-es IMX800 szuper érzékelős fő kamerából, a 1/1,49”-es IMX800 Image Sensorból és egy 50MP-es ultraszéles látószögű és fő makrókamerából áll.

A Honor 70 Magyarországon szeptember 5-étől, azaz a mai naptól kapható 256 GB-os és 128 GB-os verzióban. Előbbi ajánlott fogyasztói ára 259 000 Ft és Kristályezüst színben elérhető, utóbbié 239 000 Ft és Smaragdzöld, valamint Éjfekete variációkban került a boltokba.

A Honor bemutatta a MagicBook 14 laptopot és a Pad 8-at is – utóbbi a márka kedvezű árú táblagépe. Emellett leleplezték a MagicOS 7.0-t, ami egy mindent felölelő operációs rendszer, amely az okostelefonok, tabletek, PC-k és más IoT eszközök közötti együttműködést helyezi a középpontba.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?