Így néz ki a Cyberpunk 2077 a teljes pompájában

Kell hozzá egy fullra kigyúrt videokártya, cserébe viszont egészen lenyűgöző a Cyberpunk 2077 látványvilága. 

Az NVIDIA úgy gondolta, GeForce RTX 40 sorozatú kártyáinak promózásához kiváló platform a Cyberpunk 2077, ami egyébként valóban látványos játék, bár indulásakor elég sokan epét hánytak tőle, de erről később. A gyártó szerint kvantumugrást hajtottak végre az NVIDIA Ada Lovelace architektúrájának és számos újításának, valamint az NVIDIA DLSS 3-nak köszönhetően, ami akár négyszeresére gyorsítja a teljesítményt. Ezt láthatjuk az alábbi rövidke videóban is, ami tényleg elég szemléletesen megmutatja, mire számíthat az a játékos, akinek majd egy ilyen kártya muzsikál a gépében. Az újdonságokat egyébként a GTC 2022-n mutatta be az NVIDIA.


Érdemes tudni, hogy az október közepére ígért VGA-k árai a jelenlegi valutaárfolyam mellett a 4080 12 GB-os változata esetében 350 000 forint körüli, míg a 4090-nél szűk 650 000 forint. De ha valaki egy ilyenre feni a fogát, nyugodtan belekalkulálhatja, hogy addig esetleg még történik a forinttal valami, és még több pénzt kérnek majd a kártyákért. Ami pedig a korábban említett Cyberpunk 2077 indulását illeti, az volt vele a gond, hogy irgalmatlanul bugosra sikeredett. Persze a javítások jöttek folyamatosan, de ha valaki kifizet egy halom pénzt a játékra, akkor nem azt várná, hogy olykor szinte játszhatatlanná tegyék a hibák. A 2020-ban megjelent játék iránti érdeklődés egyébként mostanra eléggé lecsengett, ám a Netflixen futó Cyberpunk: Edgerunners című anime páros lábbal rúgta vissza a hypevonatra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?