Razer Edge: itt a világ első, 5G-s kézi játékkonzolja

Várható volt, hogy az ötödik generációs technológia beszivárog a játékvilágba is, és ennek ékes bizonysága a Razer Edge. 

A videojátékok olyanok, hogy az igazi gamerek mindig igyekeznének magukkal vinni a konzolt. Ennek korai materializálódása volt a kvarcjátékok érája, melyek a jelenlegi kézikonzolokhoz képest igencsak kezdetlegesnek tekinthetők. Aztán – ahogy az lenni szokott – a technológia fejlődött, érkeztek az olyan csodák, mint a Nintendo Switch, most pedig itt a Razer Edge, ami a világon elsőként már 5G-t használ. A Verizon által hamarosan piacra kerülő masinát a Qualcomm Snapdragon G3X Gen 1 Gaming Platform hajtja. A funkciók közé tartozik a 6,65 hüvelykes OLED képernyő, a maga 120Hz-es frissítési frekvenciájával, a „Snapdragon Sound” négyutas hangszórók, az USB-C csatlakozás, a beépített 1080p-s webkamera és a Wi-Fi 6/6E az alacsony késleltetésű, gyors feltöltési/letöltési sebességhez.


Többképernyős, kiterjesztett működésre is képes, amelyeket a Snapdragon G3x meghajtású készülékhez USB-C-n keresztül csatlakoztatható XR-rel lehet megoldani. Ugyanakkor arra, hogy megtudjuk, mikor jelenik meg pontosan, és mennyit kell majd fizetni érte, az október 15-én lévő RazerConig várni kell. Krista Bourne, a Verizon Consumer Group operatív igazgatója a bejelentésben úgy fogalmazott, hogy a szélessávú otthoni internet és a gazdagító, inspiráló tartalomelőfizetések együttesen megváltoztatják az életünket, munkánkat és szórakozásunkat. Tudja, hogy az eszközök csak annyira erősek, amennyire a hálózat, amelyen működnek. A Verizon rendelkezik a legnagyobb lefedettséggel, és a legjobb sebességet biztosítja parttól partig. Úgy tekintenek majd vissza erre az időszakra az iparágban, mint az élet, az egészség és a kultúra fordulópontjára. Nagy szavak ezek, de a helyzet az, hogy az érkezőben lévő 5G valóban komoly hatást fog gyakorolni mindenre.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?