Hamarosan érkezik egy rakás Xiaomi Redmi Note 12 mobil

Több mint egy tucat Redmi Note 11 variáns után a Xiaomi azt ígéri, hogy ebben a hónapban bemutatja a Redmi Note 12 szériát. 

A Xiaomi évek óta gigantikus dömpinget tart mobilfronton, az egyes szériás különböző modelljei néha követhetetlenek, főleg a Redmi és Poco márkák felé átcímkézésekkel. Ennek csúcsát a Redmi Note 11 széria képviselte, amelyből több mint 18 eltérő verzió készült.


xiaomi redmi note 12

A Xiaomi most továbblép, és a Weibón jelezte: ebben a hónapban bemutatja majd a Redmi Note 12 szériát – feltehetően Kínában, és Európába majd 2-3 hónap múlva érkezhet az új sorozat.

Az ígéretek szerint két nagy technológiai újítást hoz a széria, ebből az egyik világelső lesz. Redmi Note 12, Redmi Note 12 Pro és Redmi Note 12 Pro+ már biztosan várható egyébként, ezeket 67, 120 és 210 wattos gyorstöltéssel hitelesítették. Várhatóan MediaTek Dimensity 1080 chipet és akár 200 megapixeles főkamerát is használhat a Redmi új slágersorozata.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Expert Reviews

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?