A Kinki Studio különleges minőségű erősítői itthon is kaphatóak

A nagyáruházak polcain persze valószínűleg sosem „jönnek szembe” majd a Kinki Studio gyártmányai. De a kisebb, a hifire specializált kereskedőknél érdemes keresni őket.

Az egyik leginnovatívabb ázsiai audiofejlesztő cégként is emlegetett szingapúri székhelyű Kinki Studio teljesen új filozófiát – és számos szabadalmat – alkalmaz audio készülékei tervezésekor. Ezek a készülékek nem a tömeggyártás tucat megoldásait alkalmazzák, hanem hosszas, átgondolt fejlesztés eredményei. Ennek megfelelően ezek az erősítők nem csak egy design bútor külső eleganciájával rendelkeznek, de hosszú élettartamúak (a cég 3 év gyártói garanciát vállal) és nagyon egyediek. A fenntarthatóság motiválta elektronikai gyártó High-End kategóriába tartozó készülékei egyszerűen formatervezési remekművek, semmivel sem összevethetőek és úgy készülnek, hogy javíthatóak legyenek akár sok-sok évet követően is.


Kinki Studio

A luxuskategóriás erősítők minden területen a világ élvonalát képviselik és ez leginkább arra a képességükre vonatkozik, amelyre kifejlesztették: a hangzásra! A Kinki Studio díjnyertes EX-M1+ integrált erősítője ezért bármely HiFi rendszer motorja és középpontja lehet. Az importőr Muzix Audio véleménye szerint a mostantól elérhető márka készülékei olyan színfoltot jelentenek az „audio világ szürke égboltján” amely a nem csak a hallgatás során, de már csak ránézésre is nagyon kellemes élményt nyújtanak.

Kinki Studio

A Kinki Studio termékek megtekinthetőek, meghallgathatóak a Muzix Audio bemutatótermében.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?