Nem váltotta be a 210 wattos gyorstöltési ígéretet a Redmi Note 12 Pro Discovery Edition

Bár a mezőnyt megelőzi, a Redmi Note 12 Pro Discovery Edition 210 wattos töltési rendszere nem hozza a Xiaomi ígéreteit. 

Ritka kivételekkel, de sajnos arra állt rá a mobilpiac, hogy minél több megapixeles legyen a főkamera (miközben a végeredmény 12,5 megapixeles marad, a minőséget pedig a lencse és az algoritmus jobban befolyásolja), minél több wattos a gyorstöltés, erősebb a chip (az üzemidő és melegedés kárára), a fotók pedig Instára valóak és neonszínűek.


Ennek remek példája a Kínában már bemutatott Redmi Note 12 széria különleges, Redmi Note 12 Discovery Edition modellje, amely 210 wattos gyorstöltést ígér. Ez állítólag 9 perc alatt teljesen feltölti a mobilt.

Az első tesztek szerint messze nem ilyen lenyűgöző a dolog, nem hozza a rendszer azt, amit a Xiaomi ígér. A Charger Labs tesztjei szerint 184,85 wattra kapcsol csak fel a mobil, azt is 3 percig, utána 120 watt fölé vált. Ez is remek persze, és végül 10 perc 10 másodperc alatt meg is van a teljes feltöltés. De a Xiaomi állításaival nincs összhangban a valóság. Persze így is minden más mobilt leköröz a készülék, és csak 43,3 fokra melegszik töltés közben.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?