Multipoint-támogatást kaptak a Sennheiser Momentum True Wireless 3 fülhallgatók

Hi-Res audiomódot és multipoint-támogatást kapnak az egyébként is jól sikerült Sennheiser Momentum True Wireless 3 fülhallgatók. 

A Sennheiser Momentum True Wireless 3 vezeték nélküli fülhallgató egyébként is jól sikerült, most viszont még egy praktikus firmware-frissítést is kap. Ennek révén támogatja már a 24-bires, 96 kHz-es Hi-Res audiót, továbbá a multipoint-csatlakozás is elérhetővé válik.


Utóbbi azt jelenti, hogy egyszerre két Bluetooth-képes eszközhöz lehet vele csatlakozni, ezek között bármikor zavartalanul lehet váltani. Eközben a kodekek támogatása megoldott, aptX Adaptive és SBC is van például, márkáktól és eszközöktől függetlenül.

Az új audiomód pedig közel vezetékes szintre emeli a hangzást a gyártó szerint, bár a bitráta csak 420 kbps, ami még nem éri el technikailag a CD-szintet. Ezt a módot egyébként appon keresztül lehet bekapcsolni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?