Valaki csinált otthon egy összehajtható iPhone-t

Egy éves DIY-projekt eredménye lett az összehajtható iPhone. Összelegózták. 

Régóta beszélik, hogy az Apple belép az összehajtható eszközök piacára, már a Samsung vezetése is ezt találgatja egy ideje – a legtöbben arra számítanak, hogy ez 2024-ben lesz, és egy tablettel kezdik elsőként.


Addig is a Tech Aesthetics úgy döntött, hogy összerak egy összehajtható iPhone-t, méghozzá egy iPhone X és egy Motorola Razr 2019 alkatrészeiből. Az eredményt elnevezték iPhone V-nek, de egy évig dolgoztak rajta, hogy mindent be tudjanak fejezni.

Az iPhone X-ből kihorgászták a kijelző hajlékony OLED részét, ez különösen nehéz mutatvány volt, komoly gépek kellettek hozzá, ráadásul 37 iPhone X-et használtak el, mire sikerült. A Razr 2019 házába végül az iPhone X alkatrészeit pakolták, egyedi alaplapot építettek, 3D-nyomtatott alkatrészekkel kiegészítve. A hely miatt az akku csak 1000 mAh-s lett, végül pedig jailbreakes modokkal az iOS-t is átszabták.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?