Megöli az Audio Technica fülhallgatója a baktériumokat

Vezeték nélküli, aktív zajszűréses fejhallgató lett az Audio Technica ATH-TWX9, UV segítségével öli meg a baktériumokat. 

Egy rakás 60. évfordulós terméke van már az Audio Technicának, a sorba pedig az ATH-TWX9 vezeték nélküli fülhallgató is felírható. Ez ANC-vel és IPX4-es fröccsenésvédelemmel támad, továbbá a töltőtok képes 70 másodperc alatt UV segítségével sterilizálni a fülhallgatókat, amikor behelyezzük azokat a tartóba.


Remek hangzást és hívásminőséget is kínálnak persze, 18,5 órás üzemidővel (tokkal együtt). A Bluetooth 5.2-es fülhallgatónál adott a multipoint csatlakozás egyszerre két eszközhöz, van Alexa és Google Asszisztens, Qi-támogatás és játékokhoz alacsony válaszidejű mód.

Kivételkor a fülhallgatók automatikusan bekapcsolnak, Androidnál gyorsan párosodnak a mobilhoz, de automatikus a szünet és lejátszás is. Hangalapú értesítések is vannak, a füldugó 12 méretben érhető el az érzékenység és kényelem miatt. Mindezért pedig 319 eurót kérnek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?