Örülhetnek a Samsung tv tulajok

Nagyon király funkciók érkeznek végre a régebbi modellekre is. A Samsung tv készülékek hasznos funkciókkal bővülnek.

A Samsung a 2022-es televízióiban felbukkant egy új szolgáltatás, az úgynevezett Game Hub, amelyen keresztül több szuper játékos alkalmazás is elérhetővé vált. Konkrétan az Xbox, a Google Stadia és a GeForce Now felhő alapú rendszerére nyílt kapu, aminek köszönhetően úgy lehet csúcskategóriás játékokkal szórakozni olcsón, hogy ahhoz nincs szükség drága játékgépre.samsung tv


A régebbi Samsung televíziók tulajdonosai viszont zúgolódtak, mert az ő termékeikből ez az opció hiányzott. Most viszont a dél-koreai cég azt jelentette be, hogy megkezdték a probléma orvoslását. Maga Mike Lucero a globális gaming ügyosztály első embere közölte, hogy első körben több tavalyi készüléken is elérhető válik ez a gamer pakk.

A támogatott Samsung tv készülékek

Konkrétan ezekről a tévékről van szó: QN700A, QN800A, QN850A, QN900A, WS1A, LS03A, AU7000, AU8000, AU9000, Q50A, Q60A, Q70A, Q80A, QN85A, QN90A és QN95A. Azt egyelőre nem lehet még tudni, hogy a többi készülékre mikor érkezhet meg a szükséges frissítés.

Nem mellesleg az is biztosnak látszik, hogy jövőre még több felhős gamer szolgáltató kínálata válik elérhetővé a Samsung televíziókon. Ez pedig akár döntő tényező is lehet egy-egy vásárlási döntés meghozatala során.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?