Misztikus törpe királysággá vált egy PS5

De olyan törpe királysággá, aminek még lávafolyama is van, elkészülte pedig igazán megsüvegelendő. 

Többször írtunk már olyan ügyeskezű emberek alkotásairól, akik egy PC-t, vagy konzolt olyan külsővel látnak el, ami messze kitűnik az átlagból. Ezek már csak amiatt is nagyon érdekesek, mert megmutatják az alkotó kreativitását, és egyúttal csodálatot is ébresztenek kézügyességét illetően. De amit a Nerd Forge csatornát üzemeltető Martina művel, az szavakkal nehezen leírható. Nemrég ugyanis fogott egy PlayStation 5-öt, és időt, valamint energiát nem kímélve egy egészen lenyűgöző törpe királysággá alakította, aminek még saját lávafolyama is van. Habár a közel 20 perces videó nem rövid, de egy ebéd mellett könnyedén megtekinthető, és senki nem bánja meg, aki végignézi.


Ahogy a fenti mozgóképes dokumentálásból is kitűnik, rengeteg időt vett igénybe az alkotás elkészítése, és azt is el kell ismerni, Martina elképesztő ügyességgel bánik mindenféle eszközzel. Elég például csak azt megnézni, hogyan készül el a fenti szinten látható kapu, vagy miként nyerik el végleges kinézetüket maguk a törpék. A hölgy kiemeli, hogy ez volt az első olyan alkalom, amikor lávát gyártottak (segítőtársa Hansi volt), ami remek mókának bizonyult. A hozzászólók között egyébként többen aggódtak a konzol hűtéséért, de Martina szerint azzal sincs gond, ám ha lenne, megoldanák. Ugyanakkor senkinek nem ajánlja a PS5 ilyesfajta burkolását, ha az illető nem annyira ismeri a szerkezet hűtését.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?