Új zenélő állólámpa született az IKEA és a Sonos házasságából

Három évvel a közös együttműködésből született első termékek megjelenését követően, az IKEA és a Sonos bemutatta az új SYMFONISK állólámpa-hangszórót.

2019-ben az első SYMFONISK lámpa-hangszóró piacra dobása jelentette az IKEA és a Sonos együttműködésének első mérföldkövét. Most az együttműködés egy újabb termék, a SYMFONISK állólámpa-hangszóró bevezetésével folytatódik. Az IKEA és a Sonos korábbi termékeihez hasonlóan az új állólámpa-hangszóró is a minőségi hangzást ötvözi az átgondolt dizájnnal, és újszerűen simul bele az emberek otthonába, hogy a legtöbbet hozza ki belőlük.


IKEA SYMFONISK sonos

Az IKEA és a Sonos tisztában van a hangzás fontosságával és az otthoni életre gyakorolt pozitív hatásával. A SYMFONISK kollekció kiindulópontja, hogy a fények és a hangzás központi szerepet játszanak a kívánt hangulat megteremtésében. A termékek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a funkcionális bútornak része a minőségi hangtechnika, és ezzel megszűnik a hangszórók elhelyezésekor felmerülő legnagyobb probléma, hogy nincs olyan hely, ahol elférne, illetve, hogy nem illeszkedik a berendezett környezethez.

Az állólámpa-hangszóróhoz bambuszból készült lámpaernyő tartozik, de a teljes lámpa személyre szabható a külön megvásárolható lámpaernyőkkel. A lámpa a kollekció többi termékével vagy más Sonos termékekkel is összepárosítható, így otthoni mozizás közben akár hátsó hangszóróként is működhet.

Minden SYMFONISK termék a Sonos rendszer része, így egyszerűen csatlakoztatható hozzá bármilyen zene vagy audiotartalom.

Az új állólámpa emellett az IKEA okos termékeihez fejlesztett vezérlőközpontja, a DIRIGERA hub segítségével az IKEA Home smart alkalmazáshoz párosítható, így más okoseszközökkel együtt vezérelve olyan hangulatokat hozhatunk létre, amelyek pozitívan befolyásolják az otthonlétünket.

Az új SYMFONISK állólámpa-hangszóró 2023 januárjában válik elérhetővé az áruházakban az IKEA összes piacán.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?