Limitált szériás fejhallgató-csodával újított a Meze Audio

Különleges lett a limitált szériás Meze Audio Epoque fejhallgató, érdemes vetni rá egy pillantást. 

Ha valakinek épp van felesleges 5000 dollárnyi pénze, érdemes lehet megnéznie magának a román Meze Audio limitált szériás, különleges, prémium fejhallgatóját. A Meze Epoque ezúttal az Art Nouveau előtt tiszteleg, mindössze 100 ilyen limitált szériás modell készül.


A fejhallgató alumíniumból készül, jellegzetes motívumokkal van díszítve. Természetesen mindent kézzel vittek fel rá, a fejpánt szénszálas. Még a festés egyes lépései is napokat vettek igénybe az összeszerelés előtt. Mutatunk is egy videót, mert ezt sima képekkel nehéz érzékelteni:

 

A gyűjtőknek, rajongóknak és audioőrületeknek szánt termék a Meze Audio Art Gallery kollekció részeként érhető el, 5000 dollárt kérnek érte. Így valóban nem egy átlag otthoni fejhallgató lesz a fiókban vagy asztalon. Esetleg a fejünkön.

Ha pedig az a kérdés merül fel bennünk, hogy ehhez a füleshez milyen forrást illik árban és hangminőségben akkor egyértelműen a legmenőbb audiorendszereket ajánljuk. Például az Audio HungaryX200-as típusú csöves erősítőjét valami remek forrással,  vagy esetleg, ha csak egy kisebb készülékben gondolkodunk, akkor itt van például a Lotoo szintén ultra limitált kiadású hordozható zenelejátszója, a PAW GOLD Touch TITANIUM, amiről már mi is írtunk korábban.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?