Lehúzza a rolót a Battlefield és az Apex Legends mobilos verziója is

A Battlefield ráadásul úgy, hogy meg sem tudta mutatni magát a nagyközönségnek. Az Apex Legends még május közepéig él. 

Úgy a Battlefield, mint az Apex Legends, jelentős ismertségnek örvendenek, így nem csoda, hogy a kiadóként is szereplő Electronic Arts úgy gondolta, mobilra viszi őket. Ami egyébként értelemszerűen egy kissé más megközelítést jelent, mint a PC-s vagy konzolos platformok esetében. A Battlefield-ről először 2021-ben lehetett hallani, és elvileg az volt a cél, hogy hasonló élményeket nyújtson, mint a már meglévő, PC-re és konzolokra kiadott testvérei. Aztán ennek az egésznek a vége az lett, hogy tegnap az eredménybeszámolóján bejelentette az EA, ennek már annyi.


Kép:Cnet

Inkább arra koncentrálnak, hogy a vegyes fogadtatású 2042 – ami a sorozat tizenkettedik fő része – után igyekezzenek megszolgálni a játékosok további bizalmát. De nem csak ennek a címnek lett annyi, hanem búcsút intenek az Apex Legends Mobile-nak is. Nem túl jó hír az aktív játékosoknak, hogy azok, akik játékbeli tárgyakat vásároltak, vagy játékbeli fizetőeszközzel rendelkeznek, a szerverek leállítása után elveszítik a vásárlásaikat. Sőt, mi több, visszatérítés sem lesz, tehát akinek pénze áll ebben, az elbukja. A tavaly debütált battle royale stílusú játék még május 16-ig él, de tudva azt, hogy 3,5 hónap múlva lekapcsolja a lámpát, vélhetőleg mind kevesebben lesznek a szervereken.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?