Gamer-álom monitorral robbant a Samsung – Jön az Odyssey Neo G7

4K felbontású QLED panel, Mini LED háttérvilágítással, nagy képfrissítési rátával, HDR támogatással, 43 hüvelyken. Kell ennél több? Jön a Samsung Odyssey Neo G7. 

A Samsung egy igen komoly, alapvetően játékosoknak szánt monitorral rukkol elő. Ez az Odyssey Neo G7 fantázianevű termék, amely megkapta a cég fejlett képalkotási eljárásait. 43 hüvelyk képátlójú, sík, 3840×2160 képpont felbontású, azaz 4K-s, kvantumpontos panelt QLED kapott, Mini LED háttérvilágítással.Samsung Odyssey Neo G7


Ennek köszönhetően a kontraszt, a fényerő és a színpontosság is kiemelkedő, legalábbis elméletileg. A betekintési szög szuper, a készülék támogatja a nagy dinamikatartományú tartlamak visszaadását, és mivel a fényerő nagy, eléri a 400 nitet, ezért a HDR effektus minden bizonnyal látványos. A maximális képfrissítési ráta 144 Hz, és a készülék biztosítja a dinamikusan változó FreeSync Premium Pro képfrissítési frekvencia eljárás használatát is.Samsung Odyssey Neo G7

Az Odyssey Neo G7 rendelkezik beépített WiFi-vel, közvetlenül elérhetőek rajta a felhő alapú játék szolgáltatások. Meglepően komoly, 2×20 wattos integrált hangrendszer kapott, szóval e téren biztos leveri a legtöbb vetélytársát. Az áráról egyelőre sajna nincs infó, de jó eséllyel nem lesz túl olcsó.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?