Így nézne ki az „Az”, ha videojáték lenne

Megnézve a fiktív előzetest, az ember arra döbben rá, nem is érti, hogy az „Az” miért nem jelent meg még videojáték formájában. 

A TeaserPlay brigádtól már korábban is láttunk érdekes dolgokat, hiszen ők azok, akik az Unreal Engine 5 segítségével megálmodnak és megmutatnak olyan videojátékos előzeteseket, amik egyébként nem léteznek. Hol olyasmiket láthatunk tőlük, mint a Birmingham bandája című sorozat „megjátékosított” változata, hol pedig az UE5 segítségével életre keltett Assassin’s Creed 2. Legújabb alkotásukban az „Az” című filmből varázsoltak videojáték-előzetest, megmutatva, hogy a téma kiváló lenne egy tripla A-kategóriás horror címnek.


Kiindulva abból, hogy a film negatív főhőse, Pennywise bármilyen alakot fel tud venni, és figyelembe véve azt, hogy a grafikus motor milyen látványt tud teremteni, tutira siker lenne egy hozzáértő stúdió kezéből kiadva. Az már más kérdés, hogy vélhetően maga a licenc megvásárlása egy raklap pénzbe kerülne, és talán ezért nem készült még játék a filmből. Bár az előzetesből nem derül ki, de a jelenetek alapján valami olyasmit tudnánk elképzelni, ami nem egy full nyitott világú játékmenetet kínál, de alapvetően több területen játszódik, amelyek elég nagy kiterjedésűek. Talán egyszer majd valamelyik fejlesztőcsapat a kezei közé kapja a témát, és készít egy jó kis adaptációt. Tekintve a történet összetettségét, és Pennywise ide kerülésének körülményeit, az sem lenne kizárható, hogy egy többrészes játékot is kiadna ez a világ.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?