Bitang hangprojektor került az új OnePlus Q2 Pro tévébe

4K QLED panel, beépített mélysugárzós nagy teljesítményű hangrendszer és Google okostévé! Ez az új OnePlus Q2 Pro tv.

A világ egyik legnagyobb telefongyártó konglomerátuma a BBK Electronics, amelynek egyik márkája a OnePlus. Az a cég, amely hamar meghódította a világot villámgyors telefonjaival, és amely vállalat a közelmúltban más területekre is elkezdett terjeszkedni.


Bejelentették ugyanis, hogy piacra dobnak egy tévét! Ez pedig nem más, mint a OnePlus Q2 Pro, amely a specifikációk alapján egészen korrekt modellnek tűnik. 65 hüvelykes, azaz 165 centiméteres, 4K-s QLED panelt kapott.

oneplus q2 pro
OnePlus Q2 Pro

A kvantumpontos LED LCD kijelző papíron nagy színpontosságot, jó színgazdagságot produkál. A maximális fényereje mindenesetre 1200 nit, ami egészen korrekt eredmény, és a HDR anyagok visszaadása biztos hót látványos. A maximális képfrissítési frekvencia 120 Hz, ami azt jelenti, hogy játékra is jó lehet.oneplus q2 pro

A külsejét alapvetően meghatározza a képernyő alá pakolt méretes hangprojektor. Ez egy 2.1 csatornás, beépített mélynyomóval megtámogatott, nagy teljesítményű, 70 wattos integrált rendszer. Mivel a hangszórókat közvetlenül a nézők felé fordították, ezért jó eséllyel tényleg nem szól rosszul. A termék sajnos a hülye Google TV smart rendszerre épül, ami a tapasztalataink szerint eléggé ergya: lassú, átláthatatlan vacak. Na mindegy. A OnePlus tv 1185 dolláros, azaz 430 000 forintos áron kerül a boltokba.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?