Újabb feltöltési csúcssebesség született az 5G-vel

Az Ericsson, a Singtel, valamint a Qualcomm együttműködéséből 1,6 Gbps feltöltési csúcssebesség jött létre. 

A Singtel, az Ericsson és a Qualcomm Technologies, Inc. bejelentette, hogy sikeresen elérte az 1,6 Gbps maximális feltöltési sebességet az 5G milliméteres hullámú spektrumán. Az 5G mmWaves négy hordozón keresztül történő aggregálásával és a feltöltési és letöltési minták kiegyensúlyozásával a Singtel a Qualcomm Snapdragon® X65 5G Modem-RF rendszerrel működő tesztkészülékkel volt képes elérni ezt a tempót a saját hálózatán. Az ipari alkalmazások olyan területeken, mint a gyártás, a szállítás, az egészségügy, a szórakoztatás és a hírgyártás, gyakran nagyobb feltöltési kapacitást igényelnek, mint a hétköznapok átlagos felhasználói.


térbuborék
Fotó: Lab Manager

A kiegyensúlyozott mintaszerkezeti konfigurációval a Singtel képes hatékonyan variálni a feltöltési és letöltési áteresztőképességet, és magasabb feltöltési arányt biztosítani az 5G mmWave számára, így növelve a felfelé irányuló adatforgalom csatornájának áteresztőképességét. Ez jelentős lökés lehet a vállalkozások számára, ahol rugalmas, megbízható és biztonságos módon válik lehetővé a nagy feltöltési sebességet igénylő 5G felhasználás. A megnövelt 5G feltöltési sebességgel és a Singtel Paragon. Hozzá kell tenni azt, amit a milliméteres hullám esetében mindig elmondunk, hogy ennek a haszna egyértelműen a nagy sebesség, ugyanakkor penetrációja csekély. Tehát egy kis területet lefedő magánhálózat esetében kiváló lehet, de például köztereken nem így fogják megvalósítani az ötödik generációs kapcsolatot.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?