Új, intelligens hangszórókat jelentett be a Sonos

A Sonos ma bemutatta a Sonos Era 300-at és a Sonos Era 100-at, a márka következő generációs intelligens hangszóróit.

Az Era 300 egy merész, forradalmian új hangszóró, amelyet úgy építettek, hogy a Dolby Atmos segítségével a legjobb élményt nyújtsa a térbeli hangzáshoz, míg az Era 100 a legkelendőbb Sonos One hangszóró újragondolt változata.


Sonos Era 300

Az Era 300 és az Era 100 egyben az első hangszórók, amelyek a Sonos új, felelős tervezési szabványai szerint készültek, és hosszú távú szervizelhetőség, energiahatékony technológiák alkalmazása és újrahasznosított (PCR) anyagok használatával jellemzi őket.

Mind az Era 300 (199 990 forintos ajánlott fogyasztói áron), mind az Era 100 (115 990 forintos ajánlott fogyasztói áron) 2023. március 28-tól lesz világszerte elérhető.

„Az állandó háttérzaj korában a minőségi zenehallgatás fontosabb, mint valaha. Víziónk az, hogy a zenehallgatást érzelemdús élménnyé tegyük, és segítsük vásárlóinkat abban, hogy kedvenc zenéik és audio tartalmaik örömmel és vitalitással töltsék fel őket” – mondta el Patrick Spence, a Sonos vezérigazgatója. „Az Era család az intelligens hangszórók új generációja, amely megtestesíti a hangzás innováció, a felelős tervezés és az alkotói közösséggel való mély kapcsolat iránti elkötelezettségünket.”

Era 300

Az Era 300 egy kompakt hangszóróhoz képest nagy teljesítményű és hat hangszóróval büszkélkedhet, amelyek balra, jobbra, előre és felfelé irányítják a hangot, és olyan hangteljesítményt nyújtanak a Dolby Atmos segítségével, amellyel a hallgatókat a filmek és a zene középpontjába helyezik. A Sonos szorosan együttműködött a vezető művészek és alkotók közösségével – köztük a  Sonos Soundboard tagjaival – az Era 300 aprólékos finomhangolásán, hogy a hallgatók stúdió minőségben élvezhessék a művész által átadni kívánt hangzást.

Sonos Era 300

Era 100

Az elődjénél, a Sonos One-nál alig nagyobb Era 100 teljesen új hardverrel és szoftverrel, új generációs akusztikával és dizájnnal rendelkezik, amely részletgazdag sztereó hangzást és mély basszust biztosít. Az Era 100 tele van audio és technikai fejlesztésekkel, és vékony, modern kialakításával elegáns, hangsúlyos darabja bármely könyvespolcnak, konyhapultnak, íróasztalnak vagy éjjeliszekrénynek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?