A nagyothallók számára fontos funkció kerül a Samsung fülesébe

A Samsung Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhető lehet az őt körülvevő világ hangja. 

A korábban három hangerőfokozattal rendelkező Környezeti Hang funkció a továbbfejlesztés által plusz két fokozattal bővült, így már öt különböző hangerőszint áll a felhasználók rendelkezésére ahhoz, hogy a feljavított hangzás előnyeivel ráhangolódjanak és jobban hallják a körülöttük lévő világot.


Az Iowai Egyetem Hallókészülék- és Öregedéskutató Laboratóriuma klinikai vizsgálatok keretében mérte a funkció hatékonyságát, melyek során a Galaxy Buds2 Pro jelentősen javította a beszédészlelést bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodásban szenvedőknél. A Samsung Medical Center által végzett hasonló tesztek szintén alátámasztották, hogy a Galaxy Buds2 Pro hatékony eszköz lehet bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodással élők számára, hogy akár csendesebb helyen is könnyebben tudjanak kommunikálni.

Samsung hallássérültek
A Samsung Galaxy Buds2 Pro új funkciója hasznos segítség lehet a nagyothallók számára. (Fotó: Samsung)

Ezzel a továbbfejlesztett funkcióval a Galaxy Buds2 Pro felhasználók az igényeiknek megfelelően finomhangolhatják a környezeti hangbeállításokat. A hangerő jobb és bal oldalon külön állítható, a hangszíntartományt pedig a lágytól a tiszta hangokig, öt különböző fokozat segítségével szabhatják személyre. Emellett a funkció igazodik a felhasználó igényeihez, így még tisztábban hallhatja a körülötte lévő világot.

A továbbfejlesztett, Környezeti Hang funkció szoftverfrissítéseken keresztül érkezik a Galaxy Buds2 Pro készülékekre a következő hetekben.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?