A hangélmény új, ultravékony dimenziója

A technológiai fejlődés folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket teremt a különböző eszközök terén. Az egyik ilyen fejlesztés a Samsung ultravékony hangprojektor, amely új dimenzióba emeli a tévénk által nyújtott hangzást.

Az ultravékony hangprojektor előnyeinek egyik legjelentősebb eleme a kompakt és elegáns kialakítás. A hagyományos hangrendszerekkel szemben, amelyek nagyobb helyet foglalnak el a szobában, és gyakran bonyolult kábelekkel és hangfalakkal járnak, már egy normál hangprojektor is komoly előrelépést jelent, ha a dizájn és az elhelyezhetőség könnyedsége is fontos szempont.


Samsung HW-S800B ultravékony hangprojektor

Ez az ultravékony eszköz pedig még a többi hangprojektor közöl is kitűnik rendkívül vékony, elegáns kialakításával, mellyel akár a tévéállványokra helyezett tévék elé/alá is beférhet. Ezáltal tökéletesen illeszkedik a modern otthonok enteriőrébe, és egyszerűen elhelyezhető a falra is, így komoly kényelmet és rugalmasságot kínál.

Hangminőség

A fejlett hangtechnológiáknak köszönhetően a projektor tiszta és részletes hangzást nyújt. A beépített hangszórók optimális elhelyezése és a hangszórók tervezése lehetővé teszi a környezeti zajok minimalizálását, így a felhasználók a filmek, zenék vagy játékok teljes mértékben élvezhetik a részletekben gazdag hangokat. Az ultravékony hangprojektor továbbá támogatja a virtuális térhangzást, amely még sztereó forrásból érkező hangokat is képes térhatásúvá felkeverni, a természetesen a valós térhatású szabványokat is ismeri.

Ilyen például a Dolby Atmos, ami az egyik legmodernebb térhangzás. Ezt is képes modellezni a készülék a megfelelő beállítások után.

A kapcsolatok szakértője

Óriási előnye még a hangprojektornak (és ezt több Samsung modell is tudja), hogy képes vezetéknélküli kapcsolaton keresztül fogadni a térhatású hangjeleket, így természetesen a Dolby Atmost is. Ehhez kell a megfelelő Samsung gyártmányú okostévé, amit Wi-Fi hálózaton keresztül párosíthatunk a hangsugárzókhoz, így azt az egy vezetéket is megúszhatjuk, ami a tévétől a hangprojektorig húzódna.

Samsung HW-S800B ultravékony hangprojektor
Akár a térhatású hangsávokat is átvihetjük rá Wi-Fin keresztül.

A kapcsolatok terén természetesen a Bluetooth is rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors csatlakozást tabletekhez és egyéb Bluetooth-kompatibilis eszközökhöz, valamint okostelefonunkat is csatlakoztathatjuk a hangrendszerhez, ha jóminőségben hallgatnánk kedvenc zenéinket. Emellett HDMI és optikai bemenetek is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a különböző audiovizuális eszközök (tévék, játékkonzolok) közvetlen csatlakoztatását.

Samsung HW-S800B ultravékony hangprojektor
Ismeri a digitális asszisztenseket is.

Végül, de nem utolsósorban, a Samsung ultravékony hangprojektor energiatakarékos működést is kínál. Az eszköz automatikusan kikapcsol, ha bizonyos ideig nem észlel hangjelet, így minimalizálja az energiafelhasználást és hosszabb élettartamot biztosít. Ez az energiatakarékos üzemmód különösen hasznos, amikor az eszközt hosszabb ideig nem használják, például éjszaka vagy amikor elhagyjuk a lakást.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?