Gigaégés: Az új luxus Lada nem akart beindulni az ünnepélyes bemutatón :(

A Lada Aura nem engedelmeskedett a parancsnak. Videón a kellemetlen eset.

A Sperbank vezetőjének jutott az a megtisztelő feladat, hogy bemutathatta a sajtó képviselői előtt az új Lada luxusautót működés közben. A terv az volt, hogy majd beül, bedüffenti a motort, és megy a verdával egy kört a ház körül.


A Vesta alapjaira épülő hosszúkás szedán viszont megmakacsolta magát. Herman Gref ugyanis hiába nyomogatta az indító gombot, a kamerák kereszttüzében, nem történt semmi. Azzal ütötte el a dolgot, hogy még csak prototípusról van szó, és ez ilyenkor könnyen előfordul, de hát lássuk be, hogy ez bizony kegyetlenül égő.

lada aura

Ezt követően Anton Siluanov pénzügyminiszter ült a volán mögé, akinél viszont pöccre indult a járgány. A gyártó AutoVAZ vezetője, Maxim Sokolov kihasználta a lehetőséget, és bókolt egy jó nagyot, mondván „ennyit tesz hozzá a dolgokhoz egy igazi miniszter” <3! Aztán beült az autóba és mentek egy kört vele, bizonyítandó, hogy minden rendben van a járgánnyal, de ekkor már Herman Gref nem tartott velük, lehet, hogy megsértődött az autóra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?