Hivatalos: készül az 1996-os Super Mario remake-je

Még az idén ősszel befut a legendás a Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars új köntösben. 

A Super Mario videójátékokról bizonyára már mindenki hallott, ha más nem a főhősét mindenki ismeri, azt a bajuszos olasz-amerikai vízvezeték-szerelőt, aki testvérével, Luigival kalandozik a Gombakirályságban. A sorozat első része még 1985-ben jelent meg, majd megszámlálhatatlan játék következett Mario figurájával a középpontban, köztük a hatalmas kritikai siket aratott 1996-os játék, a Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars.


A Nintendo sokak örömére most hivatalosan is bejelentette, hogy a legendás játék felújított formában tér vissza ősszel Super Mario RPG címmel.

A játékban olyan ikonikus karakterek is felbukkannak majd, mint Mallow és Geno, de rosszfiúkból sem lesz hiány, ugyanis Birdo és Booster is visszatérnek. Már a bejelentés előtt keringtek pletykák arról, hogy készülőben van egy klasszikus Nintendo-játék, de a többség úgy vélte, hogy a Chrono Triggerből lesz remake – végül nem így történt.

A Super Mario RPG november 17-én érkezik a Nintendo Switch-re.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?