A Razer szerint gamerborotvára is szükségük van a játékosoknak

A világ leghíresebb gamer márkája több furcsasággal is előrukkolt már az évek folyamán: volt már sötétben villogó bankkártyájuk, saját márkás energiaitaluk, sőt még RGB-s gamer maszkjuk is a Covid idején. Most egy gamerborotvát terveznek piacra dobni. 

A gamer holmik lényege, hogy a játékosok teljesítményét és kényelmét szolgálva hozzátegyenek a játékélményhez. Ezzel szemben az utóbbi években egyre gyakrabban jelentek meg olyan gamer jelzővel ellátott, ám funkciójukat tekintve szinte teljesen hagyományos termékek, amelyeknek nem igen lehetett hasznát venni a játék során. A Razer az élen jár ezeknek a „furcsa” termékeknek a piacra dobásában, amelyre tökéletes példa az a nemrégiben bejelentett gamerborotva is, amely a gamer márka és a Gillette kollaborációjának eredményeképp született.


Nos, nagy dologra senki se számítson, a gamerség ugyanis annyiban kimerül, hogy az ötpengés GilletteLabs with Exfoliating Bart borotva a Razerre jellemző színvilágot és kígyós logót  kapott – az elmaradhatatlan RGB fényeket tehát ne keressünk, ezúttal kicsiben gondolkodott a gyártó. A Razer persze összehozott egy jól csengő közleményt, amelyben „a tervezés, az innováció és az élvonalbeli technológia” találkozásának írják le a terméket.

Ha meggyőzött a marketing, akkor elmondjuk, hogy a GilletteLabs Razer Limited Edition augusztus végén várható, és két változatban jelenik majd meg világszerte – zöld Razer utazódobozkával, illetve anélkül. Árat egyelőre nem tudni, de várhatóan ugyanannyiba, esetleg egy picivel többe fog kerülni, mint a normál GilletteLabs, ami 23 dollárért kapható, a táskás változatáért pedig 30 dollárt kérnek el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?