Tűzoltók siettek a tanácstalan csomagszállító robot segítségére – Videó

Bizarr jelenetnek lehettek szemtanúi Cambridge lakói: a Co-op csomagszállító robotjának tűzoltók segítettek átjutni egy nem várt akadályon. 

A brit Co-op élelmiszerbolt az elsők között kezdte tesztelni a robotokkal történő házhozszállítási szolgáltatását az Egyesült Királyságban. Mára többek közt Cambridge egyes részein is megszokott látványnak számítanak a futár szerepet betöltő robotok, akik pontosan és akadálytalanul szállítják ki a rendelt csomagot. Többnyire.


Szombat este Brookfields környékén ugyanis tűzoltáshoz használt tömlők állták útját az egyik munkáját végző robotnak, aki emiatt sehogy sem tudott továbbhaladni a rakományával – számolt be a BBC. Szerencséjére, a tűzoltók észrevették a tanácstalan robotot, majd odamentek hozzá, és átemelték az akadályon.

A Cambridgeshire Fire and Rescue csapata az X-en még elnézést is kért azért, hogy a tűzoltás közben tömlőikkel akadályozták a robot mozgását, és remélik, hogy nem tartották fent túl sokáig a masinát, aki így időben kézbesíteni tudta a csomagot.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?