Itt egy harckocsi, ami leginkább a játéktéren érzi jól magát

A harckocsi olyan, mint a medve: nem játék. De itt a cáfolat, hogy mégis kiválóan alkalmas lehet játékra. 

Számítógépházakból csodálatos darabok készülnek, köszönhetően annak a rengeteg kreatív embernek, akik nem csak kigondolni, de megalkotni is képesek ezeket a műremekeket.  Olyanokat, mint amit az Etsy egyik eladója (aki ViridianChase néven van jelen a felületen) „Tank Gaming Computer”-ként emleget, és nem véletlenül. A gépház ugyanis nem más, mint egy harckocsi, ami egyébként tizenhárom, RGB-s ventilátort tartalmaz, amikből hat darab a kerekek szerepét tölti be optikailag. A 4,125 dolláros (1,43 millió forint) számítógép mérete 63,5 x 45,7 x 28 centiméteres, és a teljesen fém házra edzett üveg is került. A harckocsi elejébe hőmérő és mérőműszer van beépítve.


harckocsi
Kép: Technabob

A hardveres összetevők között szerepel egy 750W-os Modular RGB Gold tápegység, egy vízhűtéses Nzxt Kraken 360X CPU-hűtő, egy Asus Strix 6700XT grafikus kártya, 2X Samsung EVO M2 SSD egyenként 1 TB-os (összesen 2 TB SSD-tároló), egy Asus Strix B550 alaplap, 32GB XPG RGB Spectrix RAM @3200, és egy AMD Ryzen 9 5950X 4,9GHz-es processzor.

harckocsi
Kép: Technabob
harckocsi
Kép: Technabob
Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?