Látványos bemutatót tartott a Dyson Bukarestben

Az innovációiról ismert globális kutatási és technológiai vállalat, a Dyson úttörő termékeket mutatott be a bukaresti Combinatul Fondului Plastic – Galeria Senatban tartott regionális Next Gen Living rendezvényen.

Az eseményen bemutatott termékeket – közöttük a Dyson Gen5 vezeték nélküli porszívó, a Dyson Submarine nedves tisztító porszívó, a Big & Quiet légtisztító és a mostantól szélesebb színpalettáról válogatható hajformázó eszközöket – magyar, görög, cseh és grúz vendégek tekinthették meg, közöttük a média képviselői és influencerek. A Dyson nemzetközi rendezvénykoncepciójának köszönhetően a vendégek izgalmas bemutatókat láthattak és ki is próbálhatták a legújabb termékeket.

A Dyson hajformázó termékek új színpalettája

Az egészséges fejbőr különösen fontos, ha a haj egészségének és fényének megőrzéséről van szó. A Dyson hajápoló termékei kímélik a fejbőrt, mivel intelligens hőszabályozó érzékelővel vannak felszerelve, amely megakadályozza a károsodást, így a haj hidratált és egészséges marad. Ugyanakkor a Dyson mérnökei számára a szín is kulcsfontosságú szempont, amikor a terméktervezésről van szó. Az új, eklektikus színekben pompázó Ceramic Pop hajápolási termékcsaládot Eva Comas Stokes vezető tervezőmérnök mutatta be a Dyson rendezvény színpadán:


A két legújabb színváltozat – a Blue Blush és a Ceramic Pop – a CMF-csapatunk (Colours Materials and Finishes) munkájának lenyűgöző eredménye, akik a színárnyalatok olyan jelentőségteljes kombinációját alkották meg, amely csodásan néz ki, és egyben fantasztikus érzést is nyújt – mondta Eva Comas Stokes – vezető tervezőmérnök.

A Dyson új szintre emeli az otthoni tisztaságot és levegőminőséget

A Dyson technológiája a fogyasztók személyre szabott igényeire összpontosít, újradefiniálva a takarítás és tisztaság fogalmát, segítve, hogy tisztább levegőt lélegezzünk otthon. A Dyson Gen5 vezeték nélküli porszívó minden idők legfejlettebb porszívótechnológiájával rendelkezik, amivel a por könnyen felismerhető és eltávolítható. Ha kemény felületekről van szó, a Dyson Submarine bizonyít a teljesítményével. Nedves törlőfunkciójával eltávolítja a folyadékokat, törmeléket és makacs foltokat, majd a szennyeződéseket minden egyes fordulatnál eltávolítja a tisztítóhengerből.

Dyson Gen5detect Absolute
A Dyson Gen5Detect Absolute porszívója.

A tökéletesen fertőtlenített otthon élményének teljessé tételéhez a legújabb Dyson Big & Quiet légtisztító az egész helyiségben tiszta levegőt biztosít. A kúpos aerodinamikai tulajdonságokat kihasználó, erőteljes fuvallatot biztosító készülék nagy szórással dolgozik, keringteti a levegőt, és még az eltávolított szennyeződéseket is a szűrőbe zárja.

Izgalmas bemutatók

Az esemény három dinamikus demózónából állt. A hajápolás területén a Dyson nagykövetei, Florin Noje Romániából, Teuta Mesaros Horvátországból és Ioannis Michalelis Görögországból hajformázó bemutatókat tartottak a helyszínen, a Dyson Airwrap segítségével. Azoknak a vendégeknek, akik ki akarták próbálni, hogy a Dyson hajápolási termékek hogyan változtatják meg a megjelenésüket, vagy tanácsot szerettek volna kapni a nagykövetektől, egy külön helyiség állt rendelkezésre, prémium felszereltséggel, akárcsak egy exkluzív szalonban.

Az otthoni tisztítási területen a vendégek a Dyson mérnökeivel és szakembereivel együtt megtapasztalhatták a Dyson Gen5 teljesítményét egy nappaliban, és kipróbálhatták a Dyson Submarine hatékonyságát a konyhai felületeken. Mi több, a beltéri levegőminőségi terület a Dyson Airquality Backpack projektjére hívta fel a figyelmet, ahol a vendégek megnézhették, hogyan néz ki egy intelligens hátizsák, amely képes a levegő minőségét monitorozni a városban. Emellett az új Big & Quiet légtisztító nagy hatótávolságát tesztelték egy csillogó falon végzett kísérletekkel és a tiszta levegő leadási arányát (Clean Air Delivery Rate, CADR) felmérő laboratóriumi módszerrel.

Az eseményt Albertina Ionescu moderálta, és élőben közvetítette a Dyson Románia Instagram-oldala, ahová a résztvevő országok nézői is bekapcsolódhattak, és mind a technológiai bemutatókat, mind a szakemberek bemutatóit figyelemmel kísérhették.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?