Hosszú Katinkával együtt dobta le az atombombát a Hisense

Az eddig a tévériől ismert hatalmas kínai vállalat kiemelkedő ár/érték arányú, nagy tudású termékekkel tarolna. Jön a Hisense hűtő, mosógép és szárító!

hisense hűtő
Hosszú Katinka segítségével mutatták be az új termékeket.

A Hisense márkáról Magyarországon a legtöbb embernek a tévék és/vagy a klímaberendezések jutnak az eszébe, nem is véletlenül, hiszen a vállalat e termék forgalmazását kezdte meg hazánkban néhány éve.

Érkezik a Hisense hűtő

A hatalmas kínai konszernben ennél viszont sokkal több van, hiszen a kínálatában egyébként megtalálható rengeteg más eszköz is, így például a háztartási gépek is. A cég hazai képviselete most azt jelentette be, hogy a mai nappal megkezdik hivatalosan is e termékek forgalmazását, ami azt jelenti tehát, hogy egy irtózatosan nagy, bitangul tőkeerős márka lép be erre a piacra nálunk is.


A brandet a felső kategóriában, tehát a nagy tudású, innovatív termékek szegmensében küldik csatába, ami teljesen érthető húzás.

hisense hűtő
Nagy háztartási gépekkel kezdik meg a munkát.

A Hisense holding ugyanis korábban már egy akvizíció révén megszerezte a nagy múltú Gorenjét. A szlovén cég pedig az olcsóbb, alsó-középkategóriában eddig is igen erős pozíciókkal bírt, szóval oda felesleges lenne energiákat koncentrálni. Első körben négy  hűtőszekrénnyel, illetve 8 mosó-, illetve kombinált mosó szárítógéppel kezdik meg a terjeszkedést, de a tervek szerint később természetesen bővítik a portfóliót. Így jöhetnek a beépíthető termékek, illetve akár a kisgépek, tehát aprítók, mikrók, forrólevegős sütők is akár.

Hosszú Katinka is szereti

A Hisense híres arról, hogy a sportok nagy támogatója. Partneri szerződést kötöttek például Hosszú Katinkával is, aki felbukkant a cég eseményén, és elmondta véleményét az új termékekről. Bár a hivatalos forgalmazás még csak most kezdődik meg, azonban ő már korábban kapott az új termékekből, és elmondása szerint nagyban segítik a mindennapi életét. Kényelmesek, időt- és energiát spórolhat meg velük, ami jelenleg nagyon fontos, hiszen így több időt tud kisgyermekével tölteni.

hisense hűtő
Katinka is elmondta a véleményét az új termékekről.

A háromszoros olimpiai bajnok kiemelte a termékek okos funkcióit, amelyek segítik például a megfelelő programok kiválasztását. A vállalat egyébként nagyon büszke ezekre a technológiákra, így többbek között az AutoDose névre hallgató szolgáltatásra is. Ez az automatikus mosószeradagolás technológiája lehetővé teszi, hogy a készülék az előre beállított szennyezettségi foknak és a ruhatöltet súlyának megfelelően automatikusan adagolja a mosószert, ami azt jelenti, hogy a felhasználónak körülbelül havonta egyszer kell csak feltöltenie a gépet. Ráadásul a ConnectLife alkalmazásban folyamatosan nyomon lehet követni a mosószer szintjét és a felhasznált energiamennyiséget, emellett pedig minden program személyre szabható és kedvenc programként elmenthető.

hisense hűtő
Innovatív eszközökkel támadják a piacot.

A Hisense szakértői szerint a készülékek okosításában nagy lehetőségek rejlenek, amit a gyártók folyamatosan kutatnak. Az egyik legnagyobb áttörés az lehet, ha a gépek műszaki állapotáról még pontosabb kép adható: ez a prediktív karbantartás, vagyis az, hogy az okoskészülékek monitorozzák magukat és ha változást érzékelnek, azonnal jelzik a szerviznek, még akkor is, ha abban a pillanatban tökéletesen működnek. A fejlesztések célja az energiahatékonyság fokozása, hiszen az ökológiai lábnyom csökkentése kiemelten fontos ebben a szektorban is, így például mosógépek esetében továbbra is a mosási hatékonyság növelése áll majd a középpontban.

Olcsó?

A Hisense magyarországi képviselői felhívták a figyelmünket arra, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a jó ár/érték arányra. Azaz az a terv, hogy a konkurenseknél kedvezőbb áron, olcsóbban kínálják a nagyjából hasonló tudású berendezéseket. Ez pedig biztosan mindenki figyelmét felkelti majd, egy-egy vásárlási döntés meghozatala előtt….

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?