Letöltötted valamelyiket? Ezek lettek 2023 legjobb androidos alkalmazásai és játékai

A Google jó szokásához híven idén is megtartotta házi versenyét, ahol az év legjobb androidos játékait és alkalmazásait díjazta. 

Már szinte hagyomány a Google-nél, hogy az év végéhez közeledve kihirdeti, melyik játékok és alkalmazások vitték a prímet az adott esztendőben. Idén sem volt ez másképp, ráadásul két új kategóriát is beemeltek a díjazottak közé, a legújabb technológiára épülő app és a legjobb, több eszközön is futtatható alkalmazás személyében.


A Google szerint 2023 legjobb alkalmazása a Learn Visually, amely vizuális módon oktatja a felhasználókat aprócska leckék formájában, legyen szó történelemről, pszichológiáról, technológiáról vagy épp az egészség témaköréről.

A legjobb játéknak járó díjat a Honkai: Star Rail érdemelte ki, amely mély mondanivalójának, lenyűgöző látványvilágának és átgondolt dizájnának köszönhetően zsebelhette be a Google elismerését. A szóban forgó játék nem mellesleg az év iPhone játéka kategóriájában is győzedelmeskedett.

Az említetteken kívül számtalan alkalmazás és játék került még díjazásra, többek közt a Spotify (legjobb, több eszközön is futtatható alkalmazás), a ChatGPT (legjobb app a felhasználók szerint) és a Bumble For Friends: Meet IRL (legjobb szórakoztató app).

A teljes listát IDE kattintva érhetitek el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?