A csokoládéból készült iPhone 15 Pro Max majdnem annyiba kerül, mint maga a készülék

Miért vennél egy igazi iPhone 15 Pro Maxot, ha megkaphatod az okostelefon csokoládémodelljét közel ugyanazon az áron? 

A luxuscikkekre specializálódott orosz Caviar az idei Apple-modellekhez is megálmodta saját verzióját, ám ezúttal nem a drágakövek, hanem a csokoládé kapta a főszerepet – persze nem egy mezei csokoládéról van szó, 23 karátos ehető arannyal van bevonva. A leírás szerint a csoki iPhone „kiegyensúlyozott mandulás és finom krémes ízt kínál” mindazoknak, akiknek nem okoz problémát több száz ezret kiperkálni egyetlen tábla édességért.


A szupergazdagoknak készült ehető iPhone 1100 dollárba kerül (390 ezer forint), ami majdnem megegyezik a készülék árával, ami pedig 1199 dollár. Ez elsőre irreálisan soknak tűnhet (és az is természetesen), de még csak meg sem közelíti a többi iPhone Caviar modell árát – az iPhone 14 Pro Max 511 gyémánttal díszített verziójáért például 533 000 dollárt kérnek el.

iPhone 15 Pro Max csoki
Fotó: Caviar

Az édességből készült mobiltelefont egyébként a Charlie és a csokigyár előzményfilmje, a Wonka ihlette, amely a különc csokigyáros, Willy Wonka életére fókuszál, a története pedig évekkel a 2005-ös, Johnny Depp főszereplésével készült alkotás története előtt játszódik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?