Meggyötörték a méregdrága iPhone 15 Pro Maxot – Videó

A stressztesztjeiről híres-hírhedt Zack Nelson vette kezelésbe az Apple legújabb csúcskészülékét, a titánkeretes iPhone 15 Pro Maxot. 

Zack Nelson, a JerryRigEverything Youtube-csatorna üzemeltetője valószínűleg nem ismeretlen azok számára, akik otthonosan mozognak az okostelefonok világában. A mérnök-influenszer időről időre elővesz egy-egy aktuálisan menőnek számító telefont vagy kütyüt, és különféle brutális teszteknek veti alá, például megégeti, megkarcolja, meghajlítja, vagy egyéb furfangos módszerekkel igyekszik átküldeni az eszközt a másvilágra.


Ezúttal az iPhone legújabb, tizenötös számozású szériájának csúcsdarabja, a Pro Max került porondra, amely múlt hét péntek óta már a boltokban is kapható, és amely azzal keltett igazán nagy hírverést maga körül, hogy lekerekített élekkel bíró titán kerettel ölelték körbe.

Van itt minden, karcolás, hajlítás, égetés – mutatjuk:

De vajon mennyire bírta a strapát az iPhone 15 Pro Max?  Nos, az öngyújtólángot viszonylag jól viselte az eszköz, a titánkeret azonban már megadta magát a tapétavágónak (ugyanakkor sikerült megvédenie a belső, érzékeny részeket), de ami igazán komoly probléma, hogy a hátlapi védőüveget még kisebb erőfeszítéssel is sikerült eltörnie a youtubernek.

A iPhone 15 Pro Max-szal kapcsolatban egyébként egy másik érdekes probléma is felmerült, mégpedig az, hogy a titán kerete elszíneződik a fogdosástól.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?

google pixel

Megjött a Google esze

Döbbenetes, de évek után rájöttek arra, hogy amit eddig csináltak, az hülyeség volt.