Kicsinálja a madárkaki a méregdrága Cybertruckot

Ha azt szeretnéd, hogy sokáig szép maradjon a Cybertruckod, akkor jobban teszed, ha azzal a lendülettel törlöd is le a madárkakit az autóról, ahogy az rápottyant. 

Bár Elon Musk egykoron golyóállónak titulálta a Tesla futurisztikus pickupját, úgy tűnik, a madárpiszok azért kifog rajta. Az elektromos autógyártó ugyanis arra figyelmeztette a Cybertruck tulajdonosokat, hogy azonnal távolítsák el a maró anyagokat, beleértve a zsírt, olajat, madárkakit, fagyantát, útszóró sót és az elpusztult rovarokat a „károsodás megelőzése érdekében„. A Tesla továbbá azt is javasolja, hogy egy üveg denaturált szesz is legyen kéznél, hogy biztosan le tudjuk törölni a szennyeződéseket.


A Motor Biscuit szerint mindez azt jelenti, hogy a Cybertruck rozsdamentes acél karosszériája közel sem olyan ellenálló, mint azt sejtették, azt ugyanis mégsem várhatja el a Tesla, hogy teljes munkaidős állás legyen egy autó tisztán tartása. A cég szerint azonban nincs abban semmi furcsálnivaló, hogy a rozsdamentes acélon idővel változások jelentkezhetnek a madárpiszok miatt.

Elon Musk még 2019 novemberében leplezte le a Tesla futurisztikus pickupját, az első darabok pedig tavaly decemberben kezdtek el szállingózni a tulajdonosokhoz. Azóta több kellemetlen szituációban is feltűnt a jármű, nem is olyan régen például elakadt a hóban, és egy Ford húzta ki onnan.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?