Motorola Edge 50 Ultra: egyvalamiben már biztos, hogy lenyomja a Galaxy S24 Ultrát

A Motorola érzi, hogy szükség van a sebességre, és ez nem csupán az Edge 50 Ultra processzorára vonatkozik, hanem más tulajdonságára is. 

Korábban lehetett már hallani arról, hogy az Edge 50 Ultra töltésénél nem lehet majd arra panaszkodni, hogy lassú lenne, most viszont meg is lett erősítve. Habár a Snapdragon 8s Gen 3 valamivel alatta marad annak, mint ami az S24-ben muzsikál, töltésben viszont odaver a Motorola készüléke a Samsung zászlóshajójának, és ez most már biztos, hogy 125 watt.


edge 50 ultra
Kép: Phone Arena

A ma kapható legjobb telefonok többsége nem képes ilyen sebességre, sőt, a Samsung csúcsmobilja 45W-on van korlátozva, míg az iPhone 15 Pro Max  egy még távolabbi múltban ragadt a 30W alatti töltési határértékkel. Persze a Motorola Edge 50 Ultra sem fog új világrekordot felállítani, hiszen például a Realme GT 5 számos globális piacon kapható olyan változatban, amely akár 240W (!!!)… elméleti töltési sebességet is támogat. A Motorola telefonjánál azonban valószínűleg regionális töltési sebességkorlátozásra kerül sor, hasonlóan ahhoz, ahogyan a OnePlus 12-t nemzetközileg 100 W-os támogatással, míg odahaza 80 W-os töltési lehetőséggel hirdetik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?