Galaxy Z Fold 6: újabb színek a repertoárban

A Galaxy Z Fold 6 olyan neveket használ majd a színeire, mint a „Navy”, vagy a „Silver Shadow”. 

Néhány hónapon belül várható az új Samsung Galaxy Z Fold 6 és Galaxy Z Flip 6 megjelenése. A Samsung jellemzően a nyár folyamán egy Galaxy Unpacked eseményen mutatja be következő generációs összehajtható telefonjait. Bár egyelőre bizonytalan, hogy mennyi minden változik majd az elődölhöz képest, a kiszivárgások és pletykák alapján jó képet kaphatunk arról, hogy mire számíthatunk. Most az elég jól ismert, kijelzők terén otthonosan mozgó elemző, Ross Young osztott meg információkat a Samsung közelgő összecsukható készülékeinek színválasztékáról és tárolási kapacitásáról.


z fold 6
Kép: X

Elképzelhető, hogy a gyártó a Z Fold 6 esetében nem változtat a jelenlegi generációhoz képest, és marad a 256 GB-os, 512 GB-os és 1 TB-os kivitel. Young azt is megemlítette, hogy a telefon milyen színekben lesz elérhető. Ez pedig sötétkék, világos rózsaszín, ezüst, valamint fekete és fehér, viszont a Samsung a vélhetően inspirálóbb hatás érdekében a kéket Navy-nek, az ezüstöt pedig Silver Shadow-nak hívja. Lesz továbbá két, kisebb volumenben vásárolható, exkluzív változat, feketében és fehérben, de előbbi Crafted Black néven értékesítheti majd.

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?